De nieuwsredactie van SATOS

De nieuwsredactie van SATOS bestaat uit een diverse groep van content creators met een passie voor cryptocurrencies. Van pure Bitcoin maximalisten tot liefhebbers van verschillende altcoins en van traders tot hodlers, we hebben ze allemaal. Deze passie en diversiteit zorgt ervoor dat jullie iedere dag het meest interessante nieuws voorgeschoteld krijgen, sterke opiniestukken kunnen lezen en alles te horen krijgen over de koersen.

Wij vinden het ontzettend gaaf dat we van deze uit de hand gelopen hobby ons werk hebben kunnen maken. Alles leuk en aardig, maar wie zijn wij eigenlijk?

 

Even voorstellen…

Thom Derks

Redacteur


Thom heeft van jongs af aan interesse gehad in de financiële markten en alles wat daar bij komt kijken. In 2014 kwam hij voor het eerst in aanraking met bitcoin en besloot hij er een klein deel van zijn studenteninkomen in te investeren. Begin 2017 raakte hij volledig overtuigd van bitcoin als het geld van de toekomst en besloot hij zich er meer in te gaan verdiepen. 

Timo

Redacteur

Tijmen kwam voor het eerst in aanraking met blockchaintechnologie tijdens een onderzoek wat hij deed voor een groot Fins accountancybedrijf. In het onderzoek keek hij voor het bedrijf naar de toepassing van blockchain voor de financiële sector. Al snel raakte hij overtuigd van de enorme potentie van de technologie om verschillende industrieën compleet op zijn kop te zetten. Kort daarna begon hij met investeren en heeft de cryptoindustrie hem definitief gegrepen. 

Stijn Jager

Redacteur


Stijn is direct na het afronden van zijn studie bij SATOS aan de slag gegaan. Zijn interesse in cryptocurrencies begon in 2015 als een hobby en veranderde al snel in zijn grote passie. Als marketinggoeroe en schrijver kan hij zijn creativiteit kwijt in alle artikelen en concepten die hij voor ons mag schrijven en uitwerken. Behalve een vlotte pen heeft Stijn dus ook gevoel voor marketing en zet hij sinds kort ook op dat gebied de lijnen uit voor SATOS. Twitter, Facebook en andere social media kennen geen geheimen voor deze alleskunner.