Over ons

Het nieuwsplatform van SATOS is een Nederlandse website waar je het laatste nieuws omtrent blockchain en je favoriete cryptocurrencies kunt vinden. De cryptoindustrie staat nog in de kinderschoenen en er gebeurt iedere dag ontzettend veel. Wat zijn de laatste ontwikkelingen binnen Bitcoin? Is het schaalbaarheidsprobleem van de Ethereum blockchain al opgelost? Hoe gaat het met de koersen en wat zijn onze verwachtingen?

Het is ons doel om alles wat er gebeurt binnen de industrie te vangen om het vervolgens op een presenteerblaadje aan jullie aan te bieden. Van de koersen tot technische ontwikkelingen en van wallets tot mining, je kunt het allemaal vinden op het nieuwsplatform van SATOS. Na het lezen van onze digitale krant ben jij weer helemaal op de hoogte.

Al vanaf 2013 zijn wij met het merk SATOS actief binnen de cryptoindustrie. Wij weten daarom als geen ander dat je in de wereld van de cryptocurrencies altijd op je hoede moet zijn. De technologie heeft enorm veel potentie en er gaat veel geld in om. De keerzijde hiervan is dat dat ook een hoop mensen met slechte bedoelingen aantrekt. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en openheid zijn wat ons betreft de belangrijkste kernwaarden voor een nieuwsplatform over cryptocurrencies.

Onze kernwaarden

Onafhankelijkheid

Bij SATOS bepalen we zelf wat we schrijven en zijn we transparant over onze belangen en de mogelijke posities die we hebben. Hebben we een afspraak met een bedrijf? Dan is de eerste voorwaarde die we stellen dat we zelf bepalen wat we schrijven. Alleen op deze manier kun je nieuws brengen waar de lezer echt iets aan heeft.

Betrouwbaarheid

Het klakkeloos overnemen van berichten die in de media verschijnen is een makkelijke manier om journalistiek te bedrijven. Wij willen onze lezers waarde bieden door dit niet te doen. Berichten die op het nieuwsplatform van SATOS verschijnen zijn altijd geverifieerd en gebaseerd op feiten. Zie jij iets in onze berichtgeving dat niet helemaal klopt? Laat het ons dan weten zodat we het kunnen herstellen.

Openheid

De industrie is volop in ontwikkeling en dat betekent dat er enorm veel toffe dingen gebeuren. Bij SATOS staan we altijd open voor nieuwe inzichten, ideeën en samenwerkingen. Hoewel iedereen op de redactie een sterke mening heeft, sluiten we ons nergens voor af.