Nadat bitcoin cash (BCH) net als het overgrote deel van de cryptomarkt ver terugzakte, is de altcoin op dit moment weer aardig gestegen. De afgelopen dagen vormde BCH een stijgende trendlijn waar het meerdere malen support wist te vinden. Nu lijkt deze lijn het echter niet meer te houden waardoor nieuwe dalingen dreigen.

Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin cash (BCH) $309,3 volgens CoinMarketCap. Dit betekent dat de altcoin 3,3% in waarde daalde in de afgelopen 24 uur. De afgelopen uren is BCH steeds verder weggezakt waarbij verdere dalingen dreigen.

Sinds 15 juli vormt BCH een duidelijke stijgende trendlijn op de uurlijkse grafiek. Tot vier keer toe vond de altcoin support op deze lijn. Uiteindelijk wist bitcoin cash door de resistances op $280 en $300 heen te stijgen. Zelfs de $320 werd gebroken met een uiteindelijke piek bij $344.

Na het bereiken van die piek is de koers echter in een neerwaartse trend terechtgekomen. Tijdens deze prijsbeweging werden de eerder genoemde prijsniveaus een voor een gebroken. Toen de koers aankwam bij de bullish trendlijn leek daar aanvankelijk opnieuw support gevonden te worden.

Bitcoin cash zakte hier uiteindelijk toch doorheen. Voor nu liggen de eerstvolgende hordes op $333 en $345. BCH traders moeten echter ook de supports op $300 en $280 in de gaten houden na de recente daling onder de stijgende trendlijn.